Over Manifera

MANIFERA SOFTWARE DEVELOPMENT

Wij zijn een internationaal software ontwikkelingsbedrijf met kantoren in Singapore en Ho Chi Minh City, Vietnam. We zijn de afgelopen jaren snel gegroeid en zijn op weg om deze groei voort te zetten. Dit stelt ons in staat om onze klanten op een professionele en flexibele manier te helpen met ons team van ervaren software ontwikkelaars.

Manifera biedt maatwerk software development diensten aan voor web, mobiele en desktop applicaties voor Startups, MKB en MNCs. Wij ondersteunen onze klanten met offshore software development teams die uitsluitend voor één klant werken. Offshoring biedt onze klanten vele voordelen, zoals het flexibel opschalen van ervaren software ontwikkelaars, toegang tot extra kennis en kosteneffectieve software ontwikkeling.

Herre Roelevink oprichter van Manifera, zag jaren geleden een schaarste van ervaren software ontwikkelaars in Europa. Wonende in Singapore, begon hij met het analyseren van de verschillende mogelijkheden voor het opzetten van een software ontwikkelingsbedrijf in Zuidoost Azië. Singapore en Vietnam werden gevonden als een goede combinatie van politiek en economisch stabiel, een groot potentieel aan zeer gemotiveerde software ontwikkelaars en het hoge aantal zowel lokale als internationale universiteiten in beide landen.

Nu jaren later blijkt de setup van Manifera een goede zet te zijn geweest, kijkende naar de vele bedrijven die we lange-termijn klanten mogen noemen en de vele succesvolle projecten die we ondertussen hebben afgerond met ons team van ervaren software ontwikkelaars en kwaliteitsprofessionals.

ONZE VISIE

Het is onze vise is om uw bedrijf te helpen concurrerend te zijn op de lokale en wereldmarkt door software applicaties te ontwikkelen met hoge kwaliteit, kosteneffectief en volgens het overeengekomen plan.

Onze diensten worden uitgevoerd in een omgeving gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Herre Manifera Picture

Herre Roelevink

Oprichter en Directeur

ONZE PARTNER IN NEDERLAND

Na een tijdlang gewerkt te hebben met Peter tien Hove van CloudsWork B.V., een klant van Manifera in Nederland, waren beide partijen zeer tevreden over de resultaten. Het CloudsWork team was ook zeer tevreden over de kwaliteit van de deliverables en de levertijden.

Deze positieve ervaringen waren de basis voor CloudsWork en Manifera om een verdere samenwerking tot stand te brengen. CloudsWork verzorgt inmiddels business development activiteiten voor Manifera in Nederland en biedt onze klanten de mogelijkheid voor regelmatig face-to-face contact. Dit stelt onze klanten naast telefoon/Skype calls verder in staat om rechtstreeks elk onderwerp op een eenvoudige en effectieve manier te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op met Peter ten Hove van Cloudswork B.V. (+31 20 716 59 96) voor een informatief gesprek.

ONZE PLUSPUNTEN

ERVAREN TEAM

Ervaren met vele technologieën zoals Laravel, PHP, .NET, Ruby on Rails, iOS, Android en Cordova.

NEDERLANDS MANAGEMENT

Gemanaged door een Nederlandse IT ingenieur met jarenlange ervaring met Europese, Amerikaanse en Aziatische culturen.

OPLOSSINGEN VOOR COMPLEXE PROBLEMEN

Op maat gemaakte full-stack softwareoplossingen. Integraties met 3rd party software.

COMMUNICATIE

Engelssprekende software ontwikkelaars met veel ervaring met internationale klanten.

FLEXIBILITEIT

Flexibele opschaling/reductie van uw offshore software ontwikkelings team.

ONS BEDRIJF IN FOTO’S